I want you and your beautiful soul..

Äntligen freeedag, typ det man längtar efter hela veckan :)
Idag har varit den härligaste dagen på väääldigt länge, jobbade med syrran hela förmiddagen och vi hade det så jäkla chill med våra 8 ungar på jubb, ritade massa teckningar och lyssnade på Eric Saade och sen drog vi ut i solen.. På eftermiddagen lirade syrran och jag fotboll med alla ungarna och snyggingen som har praktik på stället :P Haha.. Fröknarna mot barnen, väldigt roligt..

Ikväll träffade jag tjejerna, vi drog och shoppade i stan och sen gick vi ut och käka.. Har alltid så sjukt jäkla skoj med töserna, love it!..
Meen nu tänkte jag ta filmen jag hyrde och glo på den..

Ha en fortsatt bra kväll!

There´s something missing in my heart..

Gomorron!!

Vaknade tio minuter innan klockan ringde alltså 04.50? Haha.. Av någon anledning vaknar jag ALLTID typ 10 minuter innan min väckarklocka ringer, meen det är ganska skönt att det är på det hållet och inte tvärtom för jag fixar inte riktigt försovningar..

Idag jobbar jag till 15, vädret är än sålänge helt okej, inget regn, blå himel några vita och några gråa moln men dem kan få passera.. Efter regn kommer solsken väll och igår regna det?! :D Aja det blir bra..
Efter jobb ska jag hem och träna sen blir det chill..

Men nu får jag ta och fixa mig och sen dra iväg till jobb..
Ha en bra dag!!

Du är min enda önskan!

Gokväll, allt bra??
Här är det helt okej, extremt trött dock.. Känner mig slut efter denna dag, vädret har varit katastrof och det medför ju lite depp självklart meen antar att man får ta det liksom och hoppas på att morgondagen är annorlunda.. Jobbar hyffsad lång dag imorron mellan 7-15 så nu hoppas jag på fint väder eftersom jag förmodligen ska följa med 5 åringarna ut på grupp i naturen :/, och att solen håller i sig så vi kan vara ute på eftermiddagen så jag kan få glo på killen som har nån "praktik" där :P he he *Internt skämt eller nått" ;D..

Sitter och väntar på att Grey´s Anatomy ska börja om typ 10 minuter, efter det blir det sängen.. Jag längtar såå till på fredag då jag ska ut med tjejerna och bara få snacka och ha kul, på lördag blir det förmodligen Malmö med Petra ser framemot det med faktiskt och söndagen blir väll chill eller nått.. Nästa vecka äre full rulle på jobb så behöver ladda om rejält!!

Nä ni får ha en fortsatt bra kväll gott folk..
Kraaam

Sick and tired of all the bs!!

cE8pyb on Make A Gif, Animated Gifs

It´s a thin line between heaven and hell!

I feel sick all the way down to my bones.. Jag mådde så bra innan idag och dagen har varit toppen och på mindre än en bråkdel av en sekund förändras ALLT och det känns som jag inte har minsta lilla energi kvar att kunna orka kämpa.. Jag vill bara ge upp, sluta kämpa, lägga mig ner, blunda och hoppas på att det tar slut inom det snaraste... Meen tydligen så är hoppet det sista som lämnar en och hopp verkar jag ha en jävla massa av trots att jag önskar att det vore tvärtom.. Hopp om både det ena och det andra, men samtidigt känns det som slöseri för det kommer aldrig den där förändringen som man så innerligt hoppas på oavsett hur mycket gott eller ont man gör här i världen.. Man kämpar och kämpar och hjälper alla andra, samtidigt utan att veta om det sparkar man på sig själv och det känns som att man är totalt ensam i denna värld..

Det spelar verkligen ingen roll hur många människor jag har runtom mig, jag känner mig alltid ensam, alltid övergiven, missförstådd och ignorerad.. Det värsta av allt är att man visar upp världens "fake:aste" smile och bara hoppas på att nån människa ska se igenom ens fasad och bryta den hemska mur man alltid bär runt sig, att någon, vem som helst bara river den och inte ger sig när jag insisterar på att "det är bra med mig :)"..

Men jag tänker inte ge upp, om jag så måste krypa för att ta mig fram,
om jag så måste bära mitt fake:ade smile ett bra tag till i hopp om att någon
gång i framtiden kunna ärligt le och säga "JAG MÅR BRA!"

♥     ♥     ♥

...

Jag är lyckligast när jag är mig själv och
jag är mig själv med dig!


You make the pain in my heart less painful..

Gomorron.. Hur är läget??

Här är det sjuuukt bra, känner mig extremt pigg och glad.. Sitter och lyssnar på walking on sunshine dessutom, what´s happening?! :P hahah.. Nästan så jag hade glömt hur det känns att va glad enda in i själen ♥!

Idag blir det staffanstorp, ska iväg och hälsa på Brita och ta en tur till Burlöv.. Det har blivit mitt och Jennys häng på senaste tiden för där är en snygg vakt som jobbar där :P.. Hon vill ju inte erkänna det såklart och om hon mot förmodan skulle läsa min blogg skulle hon säkerligen få tossaryck, men det är så kul för jag brukar ofta se till så hon hamnar i konstiga situationer med alla karlar vi stöter på. Syskonkärlek!

Nää nu ska jag göra mig klar sen draaar vi!
Ha en härlig lördag!!
Kraaam

Awesome!!

I love ya!!

Du må gå mig på nerverna jäkligt ofta med allt skit du skriver, säger och gör.. Meen det är ändå charmen med dig och den genen har jag enligt andra ärvt av dig så ist för att ogilla den får jag väll embrace it ;P..
Du är den bästa som finns, du har ett hjärta av guld, du kan få vem som helst att skratta och du dömer ingen, du är den jag alltid sett upp till och du har många egenskaper som jag hoppas smittat av sig till mig!
Du finns alltid vid min sida när jag behöver dig, har alltid gjort och kommer alltid göra och precis som du finns för mig så finns jag ALLTID här för dig!!



Jag älskar dig av hela mitt hjärta!! ♥

Proud to be a biatch! ;D

Pissed as hell!!!!

Ursäktar för mycker svordomar i detta inlägg, take it or leave!

Gaaaaaaaaah, skulle kunna nita nån j*vel idag..  Är så fruktansvärt förbannad, vet inte ens var jag ska göra av mina känslor.. Brukar va den i vår familj som "fake" bölar för allt som egentligen bara är skit, men när det väl är nått viktigt allvarligt så är tårar nästan det sista man ser.. Viker inte en tum för en annan människa och just idag skulle jag vilja stå face to face med den fege jäkeln och ge henne vad hon tål.. Det värsta är att jag får inte ens lov att skriva och berätta vad detta handlar om för det är tydligen nån oskriven regel som gör att dem kan stänga av mig och grejer.. Såå får väl sluta skriva innan jag blir för arg..

Men jag lovar, om detta går längre..
I will never give up or back down bitch...
I´m coming after you!!!!! :@

....

I won´t soar, I won´t climb.. Cause if you´re not here i´m paralyzed!

Halsfluss deluxe här hemma, känner det på mig utan att ens fått någon dom av doktorn..
Heej förresten!

Har varit ledig idag, inget jobb vilket är ganska skönt ibland dock blir man extremt trött och bara ligger eller sitter och stirrar in i väggen.. Eller ja, har varit ute med hunden och diskat och grejer men man blir ändå lite socialt handikappad när alla andra jobbar :P..

Ska ut i solen en sväng nu när den äntligen kommit igen, efter snön vi fick i förmiddags *suuuuck*..
Ha en fortsatt bra dag!!
Kraaam

U better hold on, there´s so many things I need to say to you!

Tjingeling!
Landade precis hemma.. Har tillbringat hela eftermiddagen med storasyster, vart iväg och handla åt henne och sen käkade vi middag hos henne.. Hennes karl har bosatt sig i Malmö under veckan för han jobbar så då är hon äntligen ledig åt oss andra som inte är lika mycket "värda" :P.. Som liten brukade jag och min barndomsvän nörda super Mario hos henne konstant och sen skaffade syrran och hennes karl det och det känns som att det är ett måste att iaf spela lite när jag kommer dit.. Tyvärr är jag dock en extremt dålig medspelare, skriker och suckar och blir helt tossig på dem jag spelar med.. Jag kanske inte är världens bästa på det jag heller men fyför vad jag retar mig när dem andra dör hela tiden eller gör så jag dör :P heheh..

Dagen har varit kanon förutom att jag tror vårens halsfluss har landat, har jäkligt ont och känner mig krasslig i övrigt meen jag vill inte till doktorn än så jag får väll försöka hålla ut lite till :)..
Fast nu blir det sängen.. Sov gott!!

Kraaam

I guess I love the way it burns..

Saying I love you won´t get me sober, this is the point of no return
He's like a fever, I can't defeat him, I guess I love the way it burns
But tonight, I'm letting it hurt, Cause I'm going in under
Nothing's like being with him, with him

He's like suicide but it feels alright
I could die today, give my life away
He's like suicide but I just can't fight
His gravity tonight
He's like suicide alright
He's like suicide all night

I guess I love the way it burns


You make my heart race..

Tja, haft en bra dag?

Min dag har varit helt okej, vart iväg på sjukhuset hos min faster hela förmiddagen.. Hon låg fortfarande på nån akutavdelning för det hade varit en komplicerad operation meen trots att hon hade extremt ont så låg hon där i sjukhusbädden och skämta med oss.. Det är faster det, precis som det ska vara! ♥.. Plus att där va nån snygg vakt som stod och vakta akutavdelning, haha typiskt mig så gick jag säkert förbi där 20 ggr bara för att glo, vilket syrran tydligen hade uppmärksammat.. Meen vafan, det lyser med sin frånvaro för tillfället så inte så konstigt kanske :P.. hehe

Efter det drog vi vidare till Staffanstorp och tjöta ett tag med Brita, såå det var min söndag.. Ganska skönt faktiskt att inte ha nån störra planer för jag behövde vila upp mig för en ny vecka.. Tänkte chilla framför Wolfman om en halvtimme innan jag däckar..

Vad är era planer??
Kraaam

Sometimes you bleed just to know you´re alive..

Gomorron..
Känner mig lite omtumlad idag, hela veckan och nu helgen har varit lite rörig.. Allt detta med min faster igår dessutom, fick reda på imorse att hon kommit upp frånn uppvaket nu 1 dygn senare liksom men ändå.. Vid 14 ska vi dit och hälsa på henne på sjukhuset.. Får se hur det är med henne då, men nu tänkte jag käka frukost och bara va, får ta fram mina skvallerblaskor och försvinna bort från verkligheten lite :)..

Hoppas ni får en bra dag!
Kraaam


Why´d you have to go and make things so complicated?!

Älska vädret vi fått här nere i södra Skåne, sjuukt härligt.. solen skiner, det är vindstilla och hyffsat varmt faktiskt.. Var ju som sagt hos min pappas moster idag, vi fikade och sen satt vi och snackade en bra stund..

Vi "ungdomar" drog iväg till CG för att handla, fick syn på snubben som körde till det i hjärnan på mig i somras, tycker det är läskigt hur EN människa kan få en att må dåligt bara av att man ser dens fejja.. Hur alla minnen kommer tillbaks och man mår nästintill lite illa bara av tanken, meen trots det så är det jäkligt skönt och kunna se människan och känna hur jävla tomt det är ändå.. Att där inte finns en enda känsla kvar för personen, varken bra eller dålig utan helt tomt :).. Eller ja, allt förutom illamåendet då vill säga :P hehe
Ska dra till syrran och hennes karl om en timme, film och mys, känner mig lite slut sen veckan och gårdagen.. Yeey! :) Tjejkvällen igår var riktigt trevlig, kul att träffa allt folk som jag inte träffat på evigheter (dem flesta iaf)..
Nää nu ska jag fixa mig!!
Ha en bra kväll!!

...

Tjingeling!!
Hoppas allt är bra?!

Här är det finemang.. Vaknade tidigt imorse för att hinna fixa mig för dagens planer, vid 10 körde vi och hämta folket och drog sedan vidare till Staffanstorp.. Planerna va att vi skulle storhandla till Brita (pappas moster) och sen köra fika, meen planerna ändrades när hon kom ut helt orolig och uppspelt för att hon inte fått tag på min faster på nåra dagarn.. Tankarna for åt en jädra massa håll, hon hade inte svarat i sin mobil eller hemtelefon och hon svarade inte imorse när vi ringde heller.. Såå vi alla körde till Malmö för att se vad som stod på och jag tänkte nog det värsta direkt, typ vi skulle kliva in och hitta henne liggande på golvet :(..
Lägenheten var helt tom, allt var släkt och nerrullat, där var kaffe i hennes kaffekopp och där låg en kaka på en tallrik som var påbörjad?!..

Efter en massa telefonsamtal till massa folk bestämde vi oss för att ringa sjukhuset och där var hon.. Hon hade åkt in akut igårkväll och låg på operationsbordet imorse när vi ringde :O.. Blir så sjukt förbannad på dagens sjukvård, varför hör man inte av sig till någon anhörig? VARFÖR?.. Enligt personen vi pratade med så hade dem fått ett nummer till Brita, men dem har ju obviously inte ringt.. JÄVLIGT DÅLIG STIL!! Ååh blir så arg..

Meen förhoppningsvis är det bra med henne, dem skulle ringa ikväll och berätta läget och imorron ska vi hälsa på henne... Längtar verkligen, usch hatar när det händer en massa grejer med dem jag älskar!! ♥

Hoppas ni haft en bra dag?!
Kraaam

Trevlig Helg..

Vilken dag, verkligen upp och ner.. Det har varit toppar och dalar, har haft en massa kul men känner mig totalt slut i hoet nu..
Meen ska alldeles strax iväg till tjejkvällen såå ni får ha en toppen bra kväll!!

Kraaaam

Fredagen den 13:e...

Gomorron :)
Sista dagen denna veckan, sen vankas det helg.. Idag jobbar jag mellan 8-16 så det är en rätt tradig dag, fredagar vill man sluta tidigt jue. Plus att det är fredagen den 13:e, känns ju bra eller nått.. Ikväll ska jag iväg på nån sorts tjejkväll med nåra tjejer jag gick på gymnasiet med, har inte träffat någon av dem sen vi sluta skolan känns det som och det är snart 3 år sen :) Men det kan väl bli trevligt..

Imorron drar jag till Staffanstorp för att hälsa på min pappas moster :) Känner för utgång imorron dessutom, men vi får väll se..

Vad händer idag??

I´m stronger then that..

Mistakes I have made
Cuts me like a blade
But what really kills me
Is the madness i've obeyed
So to save my soul
I'm taking all they stole

Well you can break my bones
With sticks and stones
But you can't hold me down
I think it's time i break
The rules you make and make some of my own

A new day..

Gomorron gomorron...
Sovit gott??


Jag sov jättebra, enda tills klockan ringde vilket gjorde mig jäkligt förbannad.. Ställde klockan på 04.50 då jag börjar tidigt och jag ångrar nu att jag satt uppe till kvart över elva och inte somna förräns efter halv tolv *suuuck*.. Meen antar att det är mitt eget fel, har ingen för tillfället som jag kan skylla allt på :P
Såå ska dra på mig mina kläder, borsta gaddarna sen dra jag..

Ha en bra dag!! ♥

 

I´m afraid you will walk away!

Hoeväääärk.. Hej förresten!
Jobbade ganska lång dag idag och jag är så sjuuukt trött, höllt på att somna när jag hade lunchrast på jobb och huvudvärken hjälper verkligen inte!
Jag behövdes dessutom tidigare imorron och börjar redan 7 :O hur ska jag lyckas komma upp?

Till nått helt annat, saknaden är oerhört stor.. Mest av allt saknar jag bara känslan av att veta att allt är okej, med dig.. Att inte behöva känna världens ångest över att jag stör eller är på nått sätt jobbig, saknar att höra dig skratta när jag gör bort mig, eller hur du rättar mig om jag skulle säga fel på nått ord eller om vad nått betyder.. Eller hur jag kan höra dig andas om det skulle uppstå tystnad, att du får mig att skratta utan nån kraftansträngning, kan inte ens låtsas vara arg på dig vilket jag aldrig brukar ha svårt för annars.. Du är nått utöver allt annat, du är underbar!!

Ha det! ♥

I´m taking all that i´ve learned from you..

and make it something i´ll never do!

Gomorron..
Segare än segast idag, knappt så man pallar gå upp ur sängen när man hör hur regnet smattrar mot rutan :/ Jag vill ha sol, bryr mig inte ens om det är kallt så länge jag får sol och uppehåll *Hata reeegn*!!
Har tvingat upp pappa som ligger hemma och är sjuk så han kan köra mig till jubb, awesome.. Har en ganska lång dag framför mig så jag hoppas mitt humör vänder snarast!

Nää men frukost och sen drar jag..
Hoppas ni får en kanonbra dag!!
Kraaam

What´s love?!

Some people are beautiful.
Not because of what they look like.
Not because of what they say.
But because of who they are!!

♥  ♥  ♥

8 April 2012..

Tjena!!
Har haft en helt underbar dag med två av mina äldsta systrar, vi åkte iväg till Malmö och gick och kika runt.. Gick på nån loppis/marknad eller nått, haha tycker det är så sjukt pinsamt när folk går runt och prutar ner priset, fast att det är meningen.. Men syrran är grym på det och kör raka puckar me dem :P Hon fick med sig hem ett par fake glasögon oxå, måste säga att jag diggar dem litegrann eller ja inte i början men nu börjar jag vänja mig :)..

Sen drog vi vidare för att överraska Faster med fika, alltför sällan vi träffar henne vilket är synd för hon är så sjukt jäävla rolig.. Nu är jag ännu mer säker på att jag fått mitt sinne för humor från pappas sida! Love it! :) haha.. Vi satt och snacka om allt möjligt, skämta och gjorde upp planer.. Vid 17 blev det hemfärd för att möta upp Mark för att käka i Trellehålan och sen fiiilm, vääldigt bra film "Footloose", just my kind of movie! :)

Hur har er dag varit?
Kraaaaam


FML!!!

I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I Like you.. I like you.. I like you..
I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I Like you.. 
I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you..
I like you.. I Like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you..
I like you.. I like you.. I like you.. I Like you.. I like you.. I like you.. I like you..
I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I Like you.. I like you..
I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you..
I Like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you..
I like you.. I like you.. I Like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I like you..
I like you.. I like you.. I like you.. I like you.. I Like you.. I like you.. I like you..

I LIKE YOU!!!!!!

I just want to run into your arms and never let go!


Ännu en ny dag har vi framför oss, dagarna går så extremt fort och nu är det t.om påskvecka :O.. Har änsålänge inte mycket planer, lördagen kör vi hos Brita och nån dag var det tänkt att försöka klämma in en fika med en barndomsvän till mig, trevligt :)

Fram tills dess blir det jobb, inte fy skam det.. Meen dags att göra mig klra, ska dra till jobb om en halvtimme typ :)..
Ha en bra dag!!

Gomorron..

Sovit gott??

Jag har iaf, trodde dock jag skulle få ledigt idag men dem ringde mig på jobb och behövde mig ändå.. Blir dock inte sådär jättelång dag 9-15 så det är helt okej :) Kör på småbarnsavdl idag, vilket jag sällan är på, är typ stationerad bland dem stora barnen fast å andra sidan är det kul med lite omväxling :)..

Vad är era planer för dagen??
Kraaam


....

You are my fire, the one desire!

Vilken dag, har haft en toppen bra dag.. Var ute med Petra igår och dansa loss, kom hem vid 4 och somnade direkt.. Fick dock inte sova många timmar för kvart i åtta vaknade jag av att klockan ringde, skulle iväg med min vän Jenny till Malmö och kika runt.. Vi hamnade på flera ställen, nån loppis, Taboo (haha) alltid lika kul att gå in där och se hela affären fylld av män, vad annars :D haha.. Sen möte vi upp Jenny (min syster) och strosa runt på gågatan bland affärerna och avslutade på Tusen och 2 med lunch..

Nu är jag dock helt färdig i kropp och knopp och ska bänka mig i soffan och se filmen som går nu på tv 3 "The perfect getaway", typ nån thriller med lite läskiga scener :P..
Hoppas ni haft en bra kväll!!
Kraam

Hannah

You have to swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life!

RSS 2.0