On the road!!

Sådär då gav vi oss iväg, när vi kom utanför dörren så kommer där några gå snöflingor, helt sickt.. Vet att det lär komma nu så smått men jag som alltid förr gillade vintern ser faktiskt inte framemot kyla, snö och allt som det för med sig :/..

Jag har lite magont meen jaag är så lycklig att jag ska få träffa min älskling om 30 minuter, få krama om honom också vill jag inte släppa taget!!

Vad händer idag??
Kraam

Must be crazy!!

Hejsan..
Sovit gott? Kanske sover fortfarande vid denna tiden.. Bara jag som är jäkligt knäpp och stiger upp 03.30 när jag inte ska iväg förräns typ 06.10 :/.. Brukar alltid gå upp så jag verkligen har tid för mig själv och kan varva ner men detta var överdrivet.. Har sminkat mig och fixat håret så nu la jag mig på sängen bara, kanske kan vila ögonen en halvtimme eller nått :)..

Aka ha en riktigt härlig fredag, bara några timmar av jobb och skola sen är det heeeelg för dem flesta!! :D

Kraam

I will always hold a place for you in my heart!

 

Never give up, just keep moving!!

Godagens!!
Allt bra? Här är det bara bra, solen skiner idag vilket är jäkligt härligt faktiskt! Har lite ont i huvudet men det försvinner väll snart, sitter och väntar på att "S" ska ge besked om morgondagen.. Förutom det ser jag framemot helgen som bjussar på fika besök hos Brita, middag för att fira pappa och söndagens julskyltning nere i stan!! :)

Vad händer idag??
Kraam

Kärlek!! <3

The love of my life!!

Hejsan, allt bra??

Måste skriva och berätta om drömmen jag hade inatt, nått av det bästa jag drömt på länge..
Det började med att två av mina systrar och två andra tjejer stod runt om mig och pillade i mitt hår och jag förstod inte vad som hände, när jag kollade runt mig befann jag mig i ett hus som jag inte kände igen.. Utanför fönstret lös solen och jag hörde vatten, kollade ut genom fönstret och såg en strand med vacker sand..
När jag kollade mig i spegeln hade jag på mig en lång vit klänning (brudklänning), håret var nersläppt och lockigt med två flätor på vardera sida, tjejerna runt mig hade på sig blåa klänningar och jag började skta inse att jag förmodligen befann mig på mitt bröllop :O *Whaat?*

Vi gick ner på nedanvåningen och dem ställde mig framför dörren och sedan gick dem ut.. Jag hörde hur musik började spelas, när jag tittade ut genom ett litet fönster på dörren satt där en massa människor på vardera sida, min familj blandat med hans familj och massa vänner.. Längst fram i mitten av gången stod han, the man of my dreams, jag började böla av lycka av tanken att denna man snart var min.. Plötsligt öppnades dörren och jag började gå mot honom, lyckan som infann sig var nått utöver allt annat jag någonsinn förr kännt.. Sen började dröömen spolas och vi hade nyss kommit hem från nån weekend resa, vi skulle åka hem till "vårt" hus.. Min första tanke var "Vadå vårt hur?", ja då hade vi tydligen ett eget litet hus någonstans och när vi kommer dit möts jag av en litet fint hus med ett vitt staket runt om, fina blommor längs huset och en sten gång fram till ingången, huset var underbart, litet och perfekt.. Tiden gick igen och tannade vid en varm sommar dag, min lillasyster kom på besök med sin fästman och vi gick ut i trädgården för att fika.. När hon vänder sig om på sidan ser jag att hon är gravid och jag tappar hakan :O och min första kommentar är..
- Hur fasen kan det komma sig att du är först med att bli gravid??
Frida, hennes kille och "S" kollar på mig helt konstigt och börjar skratta och sedan utbrister Frida..
-Du ska ju fan ha barn om en månad!! :O
Kollar ner och inser att jag ska visst ha barn och ganska snart med, sjuk känsla.. nån vecka senare samlas hela vår familj för att grilla och vi alla sitter och skrattar och skojar och allt är så bra... Jag reser mig upp för att gå på toan och stannar helt plötsligt och säger, "Shit nu sparkar den som bara den!!".. 

Efter det slutar min dröm och jag vaknar upp med att tårarna rinner ner från kinden, var tvungen till att skriva sms till "S" och berätta om min dröm.. Mest för att han för en vecka sen drömde en mardröm om att jag gifte mig med någon annan, hoppades på att min dröm skulle ge honom hopp och kanske hans mardröm nu kan suddas ut..

Världens bästa dröm hade jag iaf och jag hoppas den slår in någon gång i framtiden!!
Har ni någon gång haft en riktigt bra dröm??

Nov. 28, 2012

Morgonpromenad sitter aldrig fel, skönt att bara komma ut i den friska luften.. Just nu sitter jag och glor på top model, tänkte strax börja städa litegrann. Har idag och imorgon på mig att få rent här så måste skynda på ordentligt, mycket att göra!!

Vad händer idag?
Kraam

Godmorgon!!

Har nog aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt, kom isäng klockan nio och vaknade imorse kvart över åtta :) underbart.. Drömde också världens bästa dröm inatt, kände nog extremt lycklig när jag vaknade.. Den drömmen får gärna gå i uppfyllelse :)..

Idag blir det lugnt för min del, ska ut och promenera nu på morgonen sen tänkte jag städa litegrann..

Vad har ni för planer?
Kraam

Can't stop thinking about you!!

Ju jeni jeta ime!!! <3

Gokväll!!
Har ni haft en bra dag??
Min har varit bra men omtumlande.. Var iväg med "S" för han skulle hämta sitt Id-kort, vilket gick snabbt och smidigt så det var skönt, dock gick det inte lika fort på andra stället som jag skulle till och hämta papper.. Vi tog en nummerlapp (nr 54) och dem var på 10, så vi gick ut där ute och satte oss.. När vi väntat en timme är dem på nr 12 :O Wtf?? Seriöst liksom, hur lång tid kan det ta!..

Efter ett tag kommer där ut en vakt som vi hälsade på, på vägen in.. Han vinkar dit mig och säger att han ska hjälpa mig, när vi kommer in hämtar han någon på stället som hjälper mig *lycklig tjej*..
Den senaste tiden har jag träffat extremt många otrevliga människor som fått mig att undra vart världen är på väg, har sett en hel del hemska saker som fått mig att må illa.. Men det är det där lilla som ändå trots allt ger mig hopp, dem där vänliga människorna som man stöter på allt för sällan men som faktiskt finns där ute.. Dem ger mig hopp om att vår värld skulle kunna förändras till det bättre ♥...

Men det finns ingen som ger mig hopp som "S", hur jobbig jag än är (vilket jag är ofta) så är han alltid där och påminner mig och tar mig tillbaka ner på jorden, ger mig ovillkorlig kärlek, ger mig det där leendet som får mig att känna att allt förmodligen kommer bli bra, får mig att tänka på annat när jag mår dåligt.. Han finns alltid där när jag behöver honom och det bästa av allt han kan se när jag mår bra och när jag mår dåligt och han ger inte sig bara för jag svarar "Jag mår bra" han går på djupet för att vara helt säker på att dte verkligen är så.. Det är en egenskap som jag lärt mig för jag alltid önskat att någon skulle bryta igenom min mur och att äntligen veta att det finns någon som gör det.. Kan inte med ord beskriva hur skönt det känns, för det är otroligt jobbigt att alltid försöka vara positiv och glad när man håller på att bryta ihop inombords.. Känns som jag hittat rätt, som att jag hittat min andra halva, hittat personen jag kommer spendera resten av mitt liv.. Vi kompletterar varandra så bra, när han är nere lyfter jag honom och när jag är nere lyfter han mig, vi skrattar, gråter, tjaffsar och skojar om allt.. Alla dåliga och bra stunder vill jag dela med honom, alltid!!!

I´m so happy right now!!!! ♥

As long as everythings alright before we go to bed!

....

...

Hej..

Allt bra? Jag är trött som aldrig förr..
Är påväg hem från Malmö, och jag hann bara sätta mig i bilen innan saknade kom.. Fan va jag hatar att vara ifrån dig :(, du är min glädje, min lycka mitt liv!!!

Imorron är jag ledig så då tänkte jag bara chilla som in i, är trött som en jag er inte vad.. Har inte sovit bra den senaste tiden, är nervös och orolig men jag hoppas att allt snart löser sig!!

Hur har er dag varit??
Kraam

Kärlek..

Kan inte med ord beskriva hur bra jag mår när jag är med, dig.. Oavsett vad vi gör, oavsett om vi är glada eller tjaffsar så är du fortfarande min absoluta favorit person!!

Du gör mig lycklig!! ♥


 

Utgången från hell..

 
Hejsan..
Skulle skicka in ett inlägg igår med mobilen men det ville inte komma in..
I lördags drog vi till Harrys, syrran, min karl, En kompis och hennes karl och fyfasiken va peppad jag var.. Det brukar alltid vara hur kul som helst när det är lönehelg.. Väl där träffade vi tre tjejer vi brukar gå ut med också satte vi oss och snackade, fram kom där en äldre karl som var rejält packad och då var klockan inte mycket mer än halv elva :P hahah.. Han satt och skojade och flörtade med oss alla och trodde på allvar att nån var intresserad, han bjöd laget runt på sprit, sjuukt.. Själv köper jag inte sprit ute av två anledningar, dels för att jag inte gillar det speciellt mycket och dels för att det är så fruktansvärt dyrt :S.. Vi var 7 pers med honom så jag vågar inte ens tänka på vad det priset gick på, meen his lost not mine!!..

Tyvärr så sög dj:n stort och människorna var rätt tråkiga så hela kvällen blev bara tradig, ovanpå det så började jag bråka med min killes kompis som är så jädra jobbig när han dricker :S.. Har sagt det för och säger det igen *Karlar alltså*, dem gör inte mycket rätt...

Så jag får hoppas att nästa utgång blir roligare med tanke på att jag verkligen tycker det är kul, jag är där för att dansa och skulle kunna det hela natten lång.. Tyvärr var det mycket som förstörde det denna gången, men det tar vi och glömmer och satsar på nästa helg!! :P heheh

Kraam

God morgon!!

Hejsan..
Allt bra idag??

Här är dte lite sisådär, jag kom isäg typ 3 och vaknade lite över sju och nu itter jag här.. Lär väll sitta här en stund till sen får jag försöka sova igen, är ledig idag och dagen spenderar jag med "S" :)..
Ikväll ska vi kanske hänga med mina systrar och kusin och se breaking dawn, den blev nämligen flyttade från nu på fredag till idag så väll se.. Han är inte speciellt intresserad av filmen, han följer bara med för att jag vill se den :P hahah..

Men nää det var det det..
Ha en toppen bra måndag!!
Kraam

Gomorron!!

Cleaning sucks!!

'Gokväll..
Hur har ni det?
Min dag har varit helt okej, nu känns det så skönt att veta att jag är ledig imorgon... Eftermiddagen spenderade jag hemma städandes, behövde få undan för imorron kommer hjärtat hit..
Men först ska jag in till honom, ska ju som sagt iväg på möte och jag hoppas det går bra.. Är sjukt nervös, dels för all ovisshet och jag tycker inte om att få svar sådär rätt på.. Men jag håller tummarna på att det blir så bra som möjligt, kan inte komma på vad jag ska göra om det inte gör det.. Meeen så får jag eller vill jag inte tänka ens..

Positiva tankar!!
Kraaam
 

Don´t know what tomorrow brings, but i´m still hoping!

Greys anatomy!!

Hej, allt bra??
Sitter här och kollar på Greys anatomy, tycker det är ganska bra.. Intriger, spänning och läkarsaker..

Ser ni Greys??

Jag saknar dig...

Att det ska vara så svårt att bolla alla delar i ens liv, allt från jobb, vänner, familj, träning, pojkvän osv osv.. Jag har svårt att fokusera på allt samtidigt och det blir alltid att nått hamnar i skuggan av allt annat.. Träning var det två veckor sen jag gjorde, jobbet har jag inte skött som jag borde, jag har inte umgåtts tillräckligt med min familj.. Speciellt inte två av mina systrar.. Två av dem bor jag med så dem träffar jag dagligen men dem andra två träffar jag allt sällan.. Jenny har dem senaste åren varit den jag snackat och umgåtts mest med, den som jag vänt mig till och den som alltid kommit till mig.. Men kan inte minnas när jag snackade med henne senast :/.. Min andra syster har jag glidit ännu längre ifrån men det är annorlunda, henne stod jag närmst förr men sen skaffa hon pojkvän och det är snart två år sen.. Vi umgås inte längre, vi pratar inte med varandra som vi brukade.. Sen jag träffade "S" har jag bara kännt att vi måste mötas halvvägs för jag känner inte för att ge allt när inte folk ger nått tillbaka.. Vi får väll se helt enkelt!!

Kraam

Shum i lodhur!!

Halluu Halluu!!
Hur har ni det? Här är det bra men jäkligt slut, det tar hårt att jobba när man inte fått nån sömn på natten.. Men det har gått bra på jobb, nu sitter jag och väntar på middag är så hungrig..

Måste ta tag i städningen idag med tror jag, åker iväg tidigt fredag morgon och jag vill ha det städat tills "S" kommer med mig hem på fredag så det är ikväll eller imorronkväll.. Om jag inte är helt ute och cyklar lär jag väll få städa båda dagarna :P..

Hur har er dag varit idag??
Kraam

Seg dag..

Har gått en och en halv timme av min dag och det 5,5 timmar kvar av denna dagen, Knasigt att jag redan längtar till jag ska få gå hem.. Förmodligen för att jag är så trött, jubbigt..

Ge miiiig!!

God morgon!!

Hejsan svejsan..
Har ni sovit gott?? Jag har inte fått nån ro alls, har legat vaken och tänkt på mitt hjärta och en massa andra saker som snurrar runt i mitt huvud.. Jag är så himla trött och orkar inte gå till jobb egentligen, men antar att jag får suck it up.. Bara en dag kvar sen, måste ta ledigt på fredag för jag ska iväg på ett möte.. *Nervöst*!!

Ha en bra dag!
Kraam

Hard to fall a sleep!

Ååh kan inte somna utan ligger bara och tänker, ovanpå det skriver hjärtat ett sms att han inte kan sova heller. Vafan liksom!
Jag vill sova nuuuu...

Peace out!

The notebook..

Denna film alltså, alla känslor som uppstod första gången jag såg filmen kommer om igen denna gången men starkare.. Känner igen deras virriga kärlek för det är precis så det är för mig och "S", samma vad gäller när hon måste åka.. Ååh jobbig känsla.. Meen dem säger att kärlek övervinner allt så det är vad jag hoppas på :)..

Har ni sett filmen??
Kraam

Breaking Dawn part 2!!

Åååh dessa filmer..
Föll när jag såg första filmen och har fallit varenda gång, tycker dem är dunderbra.. Har inte läst alla böcker men även dem har varit väldigt bra.. Böckerna brukar ju vara bättre, inte alltid som filmerna håller måttet.. typ "Sandor/Ida" filmen där var kass jämfört med boken.. "Shoo bre" filmen var kass jämfört med böckerna..

Nu väntar jag med spänning på att få se sista twilight filmen som det är tänkt jag ska se med mina systrar och kusin den 30 November :).. Har dock fått höra en massa saker som ska hända i filmen, Edward dör, nått skit om deras barn och nått om att Bella och Jacob får uppfostra barnet eftersom han dör.. Vet dock inte vad jag ska tro på.. Vi får väll se!!

Har ni sett filmen? Vad tyckte ni??
Kraam

I´m wide awake..

Trött som ett as..

Precis uppstigen från min 2,5 timmes vila :P heheh.. Hur fasen gick det till? Ja det är en bra fråga, ställde min mobil på en halvtimme för jag inte vill somna men tro fan inte att jag däckade.. Det var skönt faktiskt för jag har inte sovit speciellt mycket den senaste tiden..
Jag och "S" hamnar i nått dåligt mönster, när vi väl är tsm vill vi inte sova utan vara med varandra, snacka, glo film osv så det slutar alltid med att vi är vakna långt in på natten och sen däckar vi kring 3 och sen vaknar jag vid 8 någon gång så jag får inte speciellt mycket sömn.. Jag antar att min kropp försöker ta igen förlorad sömn nu då, den har till på fredag på sig för sen börjar det igen :) heheh..

Kram
 

Aj som tusan..

Vet inte vad jag ska ta mig till, har så sjukt ont i min hand och det vägrar läka.. Blir tokig..
Det enda som gör det bättre är att min älskling precis ringde och fick mig på bättre humör!!
Nu ska jag vila och glo lite på film..

Kraam

....

Svartsjukedrama..

Dagens dilemma..
Har suttit och funderat på detta hela dagen, eller om jag ska vara helt ärlig så funderar jag jämt på det.. Har alltid trott att jag inte var det minsta svartsjuk.. Men jag börjar inse att där lever nog en liten sån filur i dem flesta människor.. inte minst i mig, tydligen för många saker.. Jag vet ändå inte om jag skulle kalla det svartsjuka för min del, jag litar sällan på männsikor så det är nog mer osäkerhet blandat med brist på tillit från min sida..

Tror ni på att svartsjuka/avundsjuka är ett sätt och visa hur mycket man tycker om en människa??
För det kan väll inte vara bra med alltför mycket svartsjuka i en relation??

 
 

Kort dag!!..

Åååh så härligt, har inte jobbat på ett bra tag känns det som.. Antingen så har jag varit sjuk eller också har jag haft ledigt och det är så jäkla underbart att kliva in på jobb när ungarna kutar fram till en och skriker ens namn :)..
Jobbade dessutom kort dag idag så det överlevde jag, det blir längre dagar resten av veckan men det ska väll gå..

Hur har er dag varit än sålänge??
Kram

Uppe med tuppen..

Gomorron..
Läget? Här är det magont meen någonstans inombords känns det som något lyckorus, men för vad vet jag dock inte.. Jag känner lite discofeelings, skulle inte ha något emot att dra ut och shake:à typ nuuu!! Haha..
Men först är det jobb som gäller nu klockan 8, är inte så taggad men det får gå..

Ha en härlig dag!!
Kraam

The man of My dreams!!

Ååh vad jag saknar Mitt hjärta.. Kan inte komma på när jag senast var så lycklig som jag är nu..
Mannen i mitt liv gör mig till världens lyckligaste, att få vakna upp bredvid den person man vill vara med resten av sitt liv är underbart. Att kolla djupt in i hans blå ögon och se hans fina leende le tillbaka mot mig, höra honom viska de tre finaste orden i mitt öra. Han är det finaste jag har och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom!!

Jag älskar dig Kelz!!!

Rumor has it!!

Gokväll!!
Allt bra?? Här är det okej, sitter och glor på en film med Jennifer Aniston och Kevin Costner.. Jäkligt bra film, brukar inte se så mycket film men dem senaste dagarna har jag sett flera filmer med "S".. Han har varit här sen i lördags så jäkla mysigt, fick dock köra honom hem idag för vi båda jobbar imorgon.. Nu ska jag behöva vänta till fredag kväll på att träffa honom, om jag nu inte får nått knyck och åker till honom :P.. Men nu blir det fortsatt film tittande!!

Höres och synes!!
Kraaam

****




I´ve never felt something like this before..

Hoppas allt är bra!!
Här är det mindre bra, har aldrig varit med om den smärtan jag kände inatt..
Gick och la mig i min säng vid 22 typ, satte på den näst sista twilight filmen och låg och kika på den.. Men mina tankar vart på annat håll, körde hem min älskling igår (torsdag) med vetskapen om att jag inte kommer få träffa honom förräns på lördag kväll 2 DAGAR? :O.. Finns säkerligen folk som tänker typ "Vafan, två dagar det är ju inget!"..
Jag var en av er tidigare och tyckte sånt där var så jäkla tramsigt så det inte var sant, trodde aldrig jag för fem öre skulle känna vad jag känner nu.. Det är en härlig men extremt skrämmande känsla att älska en människa så mycket att man inte vill vara en sekund utan den..
Iaf så tickade klockan på och sist jag kollade var den 01.59 så jag stängde ner tv:n men så fort jag blundade kom alla taknar till världens underbaraste, för det är så jäkla svårt att sova utan honom.. Meen 02.10 hör jag hur mobilen vibrerar och ser att det är ett sms från honom där han skriver att han inte heller kan sova, svarar tillbaka och han ringer upp mig..
Känslan jag då kände förstår jag mig inte på, när jag inte är med honom så saknar jag honom otroligt mycket men det känns ändå bättre än när jag får prata med honom och höra hans ljuva stämma och andetag, höra han viska att han älskar mig för då kommer den vidrigaste smärta jag nånsin kännt på.. Att veta att jag inte kan få krama om honom eller ta på honom eller kolla in i hans fina blå ögon, det känns som någon sliter ut mitt hjärta och stampar på det... Hemsk känsla!!.

Trodde aldrig jag skulle hitta någon jag kände mig fullständig med , någon jag kan vara mig själv med utan att känna någon som helst press.. Någon jag kan skratta och gråta med, någon jag kan berätta allt för..

Ju jeni jeta jem, une dua me ty tani dhe perjete!!
Une te dua ty, shuuum!!!
 

Hannah

You have to swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life!

RSS 2.0