Uppe med tuppen!!

Gomorron gomorron..
Idag är jag verkligen uppe med tuppen, inte för jag ska iväg och jobba (jag är nämligen ledig) meen jag pallar inte ta bussen till Malmö senare så jag tänkte jag kunde åka med pappa till jobb.. Vid 9 ska jag träffa min älskling som också är ledig idag ♥..

I eftermiddag ska jag dra till Staffanstorp för att hälsa på Brita (min pappas moster), var ett tag sen jag kunde hänga med dit så det ska bli väldigt trevligt faktiskt!! :)
Ha en bra onsdag allesammans!!
Kraaam

Family!!

Tjena, allt bra??
Här är det bra, idag har varit en lugn dag.. Det spöregnar här i min lilla stad vilket är sjukt tråkigt men vad ska man göra?!

Blir alltid sån "tänkar dag" när det regnar ute, sitter och funderar, hoppas, saknar, drömmer mig bort osv.. Idag kom jag och tänka på något som jag enda sen jag var liten har kännt världens skräck för.. Alla har vi ju en familj, en eller två föräldrar, kanske några syskon, husdjur osv.. Men när du växer upp och sen så småningom träffar någon, blir den ens andra familj.. Min "andra familj" har 11 syskon och dem har massa barn osv osv.. Alltås en rejäl familj och själv har jag 5 systrar som nån har barn och karlar, mamma och pappa..

Meen till saken, jag tycker det är läskigt men den här "andra familjen" för dem är aldrig en självklarhet.. Vad som helst kan hända i detta livet och under denna tiden så har jag fäst mig vid hans familjemedlemmar och dem vid mig, jag umgås ganska ofta med hans syster och familj som är underbara och tanken av att kunna förlora skaer tycker jag är skrämmande.. Min egen familj finns ju alltid kvar oavsett vad som händer..
Jag antar att det är en av de saker jag är mest rädd för i livet, att förlora människor som står mig nära, därför vågar jag inte släppa in folk för nära, jag vågar inte lita alltför mycket på människor och jag vågar inte ge för mycket av mig själv och nu när jag är på god väg att göra det börjar det bli läskigt.. Meen vad är livet om man inte vågar ta risker och chanser, hur saker än går så har jag fått ut nått av det på vägen..

Hur känner ni??!!
Kraam ♥

What if!!

m

Lyckan är total..

Gomorron, allt bra??
Här är det bra iaf, trots huvudvärk så finns det inget som gör en lyckligare än när man vaknar upp i famnen på den man älskar eller somna in där för den delen.. Igår körde vi film och mys, vi såg Avatar som jag tycker är sjukt bra medans han tyckte den var ganska tramsig :P (I don´t get that)..
Jag är alltid uppe med tuppen så nu sitter jag här och väntar på att han ska vakna till liv vilket förmodligen inte lär bli förräns vid 11-12 nån gång, fast iof är det ganska skönt och bara få sitta för sig själv en stund..

Vid halv tre kommer syrran och hämtar oss för då ska vi iväg och spela fotboll med en bunte karlar, det är ca 20-30 karlar som spelar fotboll oxå jag och Petra som tittar på :p Meen fan jag vill också vara med, jag får ta modet till mig och "skämta" in mig eller nått :D hehe.. Men det ska bli kul...

Nu ska jag lyssna vidare på musik och bara itta och hänga...
Ha en bra söndag!!
Kraaaam
 
 

Veckans bästa dag!!

Gokväll, äntligen kom den.. Veckans absolut härligaste dag..
Så sjukt skönt när fredagen sveper in och vetskapen om att man har några dagar fritt att göra precis vad man vill med :P..
Ikväll blir det jäkligt lugnt, lite datorhäng, kanske nån film eller så meeen lugnt.. Imorronbitti ska jag in till Malmö med syster för att "shoppa" och efter det blir det en heldag i Malmö med älskling!!! ♥
Som jag längtat på att det ska bli lördag och ändå går tiden redan så fort, men jag antar att det blir så när man inte alltid kan vara med den man vill varje dag.. Det är nämligen hemskt att vara ifrån den man älskar, det värker i hela kroppen och jag som oftast alltid är glad har fått värsta deppdagarna denna vecka då jag bara velat krypa under täcket och drömma mig bort :(.. Meeen imorron!!!! :D *Happy, Happy*..
Nä nu ska jag lyssna vidare på musik och ta mig an fejjan!
Kraaam

Do you remember!!!

Gomorron!!
Vaknade för typ 10 minuter sen, hade nog kunnat sova till minst 14 idag meen :P..
Igårkväll drog jag och två av mina systrar ut med tre av våra vänner från Svedala, "S" och "Poli" kom även dem ♥ och vi hade sjukt kul eller jag hade iaf!! :D

Så idag känner jag mig aningen trött och sliten, meen det ska väl kunna gå an det med..
"S" kom precis in på fejjan så det gör kanske min dag!
Vi hörs!!

 
 

Bröllopsdag..

Idag har mina päron bröllopsdag, dem har varit i tsm i 26 eller 27 år.. Svårt att förstå hur länge det är med tanke på att jag bara levt 21 1/2 år och det har varit både pest och pina, beundransvärt att två människor som från början inte känner varandra pallar med det i såå många år :)..

Jag hoppas att jag någon gång i framtiden också kan säg att jag varit tsm med min karl i 20+ år, helst av allt att den personen är "S", att vi har ett sånt där förhållande folk drömmer om faast lär ju inte vara 20+ år av medvind :P Meeen man kan ju alltid drömma!! :)

Vi får väl se vad som händer!!

6 september 2012

DU ÄR DET FINASTE JAG HAR!! ♥

Tjingeling!!
Har inte mycket tid för jag ska iväg och jobba typ.... NU..
Hoppas på sol och en toppen bra dag idag!!

Kraaaam

I mitt hjärta är du alltid nära!

Gomorron, sovit gott??
Jag har sovit kanon, ska iväg och jobba nu och jag känner mig inte värst pepp på det.. Men jobba är ju ett måste så jag får väll ta och bita ihop några timmar!

Känns som att veckorna (iaf för min del) bara är genomresa till helgerna som jag alltid längtar till, för jag vill träffa dig!! ♥ All tid ifrån världens bästa är jobbig och på nått sätt jävligt smärtsam, känns så tomt :(..
Meeen det är bara sisådär 3 dagar kvar, positiva tankar!..

Plus jag längtar till helgen för då är det utgång med tjejerna :) wiiie fun stuff!!
Nä nu måste jag bege mig iväg!!
Kraaam

I like how it feels..

Hallå, läget??
Det var verkligen inte igår jag var här inne och härjade, vilket faktiskt varit skönt.. Jag har inte haft tid eller lust, det har hänt alldeles för mycket i mitt liv senaste tiden..

Till och börja med så har jag kommit i från min gamla arbetsuppgift som resurs iaf för tillfället och det känns ganska bra.. Min vänskapskrets har dubblats eller kanske t.om tripplats jämfört med tidigare och det om nått är så sjukt kul, jag har inte tidigare insett hur kul det faktiskt är med nytt folk.. Jag har varit ute och klubbat sjukligt mycket (jag som var väldigt anti det innan) och det är såå jäkla skoj, kanske främst för att jag träffat en hel del härliga människor där plus världens underbaraste person! ♥

Så förtillfället är jag glad, jag skulle t.om kunna våga mig på ordet lycklig..
Vad har ni haft för er? Finns här ens nån kvar som är inne och läser? :)
Kraaam

Hannah

You have to swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life!

RSS 2.0