It feels like i´m in a hurricane..

I don´t think I can afford your heart,
but still I feel like i´m responsible if it would fall apart..


Mår inget vidare idag, har mått illa hela veckan och det har blivit värre.. Idag fick nåra barn gå hem för dem kräktes så det går typ maginfluensa eller nån sorts kräksjuka på jobb, såå kanske nått sånt som ligger bakom det hela.. Meen jag får kämpa på, bara två dagar kvar och morgondagen blir kort dag..

Förutom det såå känner jag mig ganska otillräcklig och jag tycker det är extremt jobbigt när jag inte kan lösa andras problem eller ta en del av deras smärta så dem slipper må dåligt.. En person jag tycker väldigt mycket om verkar inte må helt okej och jag har ingen aning om varför, hur jag ska hjälpa till osv vilket gör mig orolig och får mig att må sämre ovanpå det andra, jobbigt men that´s life i guess!

Nää men nu är det dax för sängen..
Sov så gott!
Kraaaam

Crazy lady!

Hejsan svejsan, allt bra idag?

Tänkte berätta om en rolig händelse från innan ikväll, när min mor, lillasyster och jag var iväg och handlade.. Det började med att vi körde till Lidl för att lillsyrran skulle in där.. Där inne stod där en kvinna före henne och skulle köpa bh:ar och hon kom fram i kassan med tanken att dem kostade 40:- styck vilket inte stämde för dem kostade 69:- och detta gjorde att hon flippa ur totalt och nått sånt här blev samtalet mellan henne och kassörskan..

Biträdet: Då blir det 280:-
(Kvinnan räknade pengarna o fick det till 205:-, så hon tog bort kaffe och ett plopp.. Då blev summan 211:-.. )
Kvinna: Men bh:arna kosta bara 40:- och det sa nån tant.. Är det du som är Charlotte??
Biträdet: Nääe??
Kvinnan: Va heter du då?
Biträdet: Kerstin
Kvinnan: Var är brickan då? (en sån där det står ens namn på)
Biträdet: Det blir 210 :-
Kvinnan: Då får jag väll ta bort 3 bh:ar då.. (Blev förbannad) Hur mycket blir detta då?
(Biträdet tog lite tid på sig eftersom hon lämna tillbaka en massa var av kvinnan stressade på en massa och frågade sedan vad det blev)
Biträdet: Detta blir 71:-
(Kvinnan gav fram 75:- och påpekade argt att hon skulle ha pengar tillbaka)
Kvinnan: Jag känner chefen och han ligger och kn*llar folk uppe på vinden :@, så du kan hälsa den jäkeln från Humlet och det är JAG!!!!

Hahah skrattattack när man stod där för hon spottade när hon snackade och där kom massa bubblor ur munnen.. Kan tänka mig att biträdet blev extremt nervös, jag hade nog skällt ut henne :P KAnske tur jag inte jobbar i affär :D..

Hoppas ni annars haft en bra dag!
Kraaam



Våren är häääär!! :)



Äntligen över..

Gomorron Gomorron..
Vaknade imorse och hade träningsvärk i armarna, inte jättefarligt dock meen det känns.. Vi hjälpte som sagt min syster Martina och hennes kille Mark med sin flytt igår, Mark skulle flytta från Malmö ner till Trelleborg och Martina som bott i Trelleborg skulle inte flytta lika långt.. Vi delade upp oss i två grupper och jag var med dem som flyttade från lgh här i Trellehålan, vi var extremt effektiva under förmiddagen och fick bort alla grejerna, dem andra verkade väldigt sega för när vi var klara med ALLT så hade dem 4-5 timmar kvar sa dem.. Jaa så vi kan väll säga att vi dödade en hel del tid med att bara sitta och chilla..

Framåt kvällen när allt var klart samlades vi hemma hos andra systern (Jenny) där Martina bodde tidigare och käkade tsm med vår, Marks familj och även vår morbror med familj.. Dem var riktigt trevliga så jag ser framemot att grillkvällar och dylikt i framtiden :)..

Idag ska jag med två andra systrar Petra och Frida iväg till staffanstorp ochhälsa på vår pappas moster Brita, Petra ska tvätta hennes fönster så det blir väll massa snack och fika på det.. Det är sjukt härligt väder ute idag, solen skiner ute, jag hoppas på vår, värme och ljusare tider nu :)..

Hoppas ni får en riktigt bra söndag!!
Kraaam

It may hurt you, but never let it break you..

Never take someones feelings for granted,
you never know how much courage it took them to show them.

Rise and shine hun.

Gomorron, hur står det till??

Jag är aningen trött men definitvit på hugget.. Idag ska jag nämligen agera flytthjälp åt syrran och hennes karl, dock finns där många saker som sätter käppar i hjulet.. I deras nya lägenhet så får knappt några saker plats så dem måste bäras upp också bor dem på 5:e våningen med asmycket trappor.. Lyckat!!
Nää men på nått sätt så fixas det väll, dem har en hel del hjälp, det enda som gör mig nervös är att hela familjen ska hjälpa till och vi har sådär härligt temperament om nått skulle gå snett och vi är 7 pers så det blir intressant :D..

Dags att göra sig redo iaf, dem ringer väll strax och behöver hjälp..
Kraaam

Rise and shine hun.

Gomorron, hur står det till??

Jag är aningen trött men definitvit på hugget.. Idag ska jag nämligen agera flytthjälp åt syrran och hennes karl, dock finns där många saker som sätter käppar i hjulet.. I deras nya lägenhet så får knappt några saker plats i hissen så dem måste bäras upp också bor dem på 5:e våningen med asmycket trappor.. Lyckat!!
Nää men på nått sätt så fixas det väll, dem har en hel del hjälp, det enda som gör mig nervös är att hela familjen ska hjälpa till och vi har sådär härligt temperament om nått skulle gå snett och vi är 7 pers så det blir intressant :D..

Dags att göra sig redo iaf, dem ringer väll strax och behöver hjälp..
Kraaam

....

YES, i´m smiling...
And you know what, you´re not the reason anymore!!

Kärleks råd..

Hallå Hallå
Hoppas allt är bra?!

Vilken härlig dag det varit idag, solen har skinit och det har inte varit så farligt kallt.. Förutom det så var många barn lediga nu när det är sportlov så det har varit ganska lugnt på jobb, vilket gav oss en chans att fixa och dona en hel del..

Vi fick även besök av lillkusinen (Felicia 6 år) igår som skulle sova här igårnatt och även idag till imorron vilket är väldigt skoj.. Hon har blivit så stor och blivit väldigt bra på att kommunicera och vill väldigt gärna ge råd om en massa grejer, hennes favorit ämne är kärlek.. Hon har nämligen 3 pojkvänner på förskolan (hur lyckas hon?) hehe, sååå just ärför är hon den jag går till om jag vill ha råd höhö :D..  Nääe men det är väldigt roligt att höra vad hon har att säga.. Sist hon sov över så hade vi ett samtal:

Hannah: Vad ska jag göra för att få en pojkvän??
Felicia: Jaah, man måste ju först ha klacka skor!
Hannah: Men tänk om man inte kan gå i såna? :/
Felicia: Hmm :/ (hennes plan krossades).. Då måste man iaf se snäll ut!
Hannah: Jag ser väll snäll ut, men jag har ingen pojkvän?
Felicia: Fast ibland kan du ju vara sur :D..
(Låtsades att jag blev lessen)
Felicia:
Fast du är ju rolig så det kan ju oxå gå!! ♥

Ha en fortsatt bra dag!!
Kraaam

Abduction..

Åååh såg en film ni bara måste se om ni inte redan gjort det, "Abduction" heter den och Taylor Lautner(Jacob) från Twilight filmerna spear huvudrollen.. Det är en actionrulle och den är sjukt bra, spännande hela filmen igenom och jag hade önskat att den varit lite längre eller att där kommer en fortsättning men det är väl inte troligt.. Meen se den!!! :)

Blir sängen för min del nu, jobbar långa dagar hela veckan så jag känner att jag behöver min sömn!
Ha en fortsatt bra kväll!
Kraam

Not a day goes by......

There are alot of people who call you by your name,
but there´s only one person who makes it sound so special!


Love is just a word ´til someone gives it a meaning!

Every girl isn´t the same and every guy isn´t the same.
Just becuase you´ve been hurt by someone doesn´t mean
you have to punish the whole world..

I like it like that!!

Bodyguard..

Åååh Kevin costner i filmen "Bodyguard", mäktig film och han är ju helt underbar...
jag gillar när dem möts från början och hon kollar på honom och dem säger dessa replikerna:

Rachel: Well, you don't look like a bodyguard.
Frank: What'd you expect?
Rachel: Well, I don't know, maybe a tough guy?
Frank: This is my disguise!!

Kevin Costner spelade även sin roll i The Guardian sjukt bra, han hade kunnat få rädda mig vilken dag som!
Nää nu ska jag spela lite kort med tjejerna!
Kraam

A lost soul...

Hoppas allt är bra med er ikväll?!

Denna helgen har varit så efterlängtad, efter en "jobbig" arbetsvecka ska det bli skönt att bara få pusta ut.. Känner mig helt slut på energi, har ingen lust eller ork kvar knappt, mycket som ligger bakom det men just nu är det främst jobbet..
Tycker det är väldigt givande, spännande och kul att jobba med det jag gör, men samtidigt tar det väldigt mycket både fysiskt och psykiskt vilket gör att jag börjat fundera på om jag hamnat rätt.. Vad vill jag hålla på med? Hur ska jag göra för att komma dit? Osv osv..
Förutom jobb punkten så är det massa andra saker som klämmer precis lika mycket och summan av kardemumman är att jag står där jag står pågrund av rädsla, för förändring, för människor, för mig själv.. Rädsla för det mesta egentligen, jag har fastnat och jag påstår inte att det inte varit såhär tidigare för det har det, men av någon anledning (som förblir onämnd för tillfället) så är det ännu mer nu...

Meen som med allt annat så fixar det sig förmodligen till slut..
"Because God would never send anything your way that you cannot handle"

Kraaam ♥

I didn´t change, you just never knew ME!!

People say you don´t know what you´ve got until it´s gone..
Truth is, you knew what you had, you just never thought you´d lose it!

Silence is the most powerful scream...

Sometimes we put up walls, not to keep people out,
but to see who actually cares enough to break them down..

 

 

<3

.....

Sometimes it´s easier to say that everything is alright,
then to tell someone all the reasons why it isn´t!!


Every fairytale has an end, but in life every end is just a new beginning!

Jahapp, välkommen till min nya blogg då!!
hade en blogg med min syster tidigare som vi startade för nått år sen.. Men hon tröttnad och slutade medans jag körde på, känner därför att jag bör gå vidare till och köra mitt "egna" :)..

Vi får väll se hur det går, har en tendens att gå ut stenhårt och sedan tröttna på det men vi ger
det ett ärligt försök iallafall!!

Ha en bra söndag!!


Välkommen till min nya blogg!

Hannah

You have to swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life!

RSS 2.0