Not even bullets can stop me!!

Don´t want an ending!

Hellu.. Hur är läget??

Här är det helt okej, lite krasslig i halsen och känner mig halvt död av trötthet.. Kom hem vid 17 och däckad och sov till 20.45?! Haha såå snart dax att sova igen typ, ska upp kvart över 5 imorronbitti och på det igen.. Nu känner jag mig ganska inkörd igen, börjar tidigt varje dag och jobbar lååånga dagar och jag kan lova er att det tar en hel deeel energi.. Meen what doesn´t kill you makes you stronger! :) Fick tid att jag skulle stänga på klämdagen, känns helt okej.. Hörde att vi ska grilla med gänget på kvällen ♥.

Men nu ska jag glo igenom lite på datorn sen försöka sova?! hehe
Kraaam

Gomorron!!

Ny dag och ny vecka och på agendan står det jobb, börjar om en halvtimme ca och har ganska kort dag, sjukt skönt :)..
Man blir på så bra humör när man ser hur solen skiner som tusan utanför fönstret, häärligt!!

Men nä nu ska jag dra till jubb!
Ha en riktigt bra dag, kraaam

Shaaalooooom!!

Hallåååå, hur är läget?
Här är det för tillfället toppen, då musiken pumpar i öronen och dagen idag har varit awesome!!
Men som med allt annat kan det ju gå i vågor och trots att en del i ens liv kan va sjukt bra för tillfället så kan en annan va skit.. Jag vet inte va jag ska göra med dig?! Seriöst, vi har glidit isär big time och jag vet inte vart fan vi står ALLS, nästan så man får ångest meen jag fixar inte sånt här och I guess time will tell..

Nu tänkte jag glo på Big Bang theory, Let´s dance och sen toppar vi med Revenge.. Börjar senare imorron, vilket är riktigt härligt efter två dagar med sjuuuukt långa dagar så kan sova längre och behöver dessutom inte gå och lägga mig 21 :P hehe..

Ha en fortsatt bra kväll!!
Kraaaam

Sometimes i run...

Gomorron..
Hur är läget??

Här är det kanon, mår toppen och solen skiner, dock inte så jättevarmt men det är bättre än regn.. Idag ska jag iväg till Sjukhuset och hälsa på min faster som fortfarande ligger kvar, läget är stabilt men hon har ont emellanåt, dem fick göra om operationen för nått hade gått snett.. Sjukvården nu förtiden  är inte vad den borde, blir förbannad meen får tänka positivt.. 

Igår hängde jag med gänget vilket var extremt skoj, satt och snacka, spela spel, drack osv..  Rktigt mys faktiskt, såna kvällar får gärna återupplevas.. Märker direkt att jag verkligen känner mig hemma med allihopa, det är inte direkt som när jag var på tjejmiddag för nån vecka sen då man känner sig totalt annorlunda än alla andra.. Den riktiga Hannah kommer inte fram där och jag trivs inte när jag inte kan va mig själv med människor och då låter jag hellre bli. Jag är annorlunda än dem i min egen ålder, på jäkligt många sätt och hur bra jag än är på att anpassa mig så känns det ändå tradigt att var med folk som man inte "klickar" med ..

Aja nu ska vi dra iväg, får se vad dagen annars har att bjuda på!
Kraaaam

..

What are words if you really don´t mean them when you say them?
What are word if they´re only for good times then they don´t.
When it´s love, yeah, you say them out loud
those words, they never go away.
they live on, even when we´re gone


Please save me from my nightmares..

Hallå..
Idag är verkligen inte min dag... längre!
Dagen började kanonbra, jobbade mellan 09.45-18 och solen har ju stått på som tusan hela dagen så det har varit härligt..
Dock blev det andra bullar av det hela när jag kom hem, kommer ut i tvättstugan och där är massa vatten överallt.. ÖVERSVÄMNING! Så jäävla sjuukt, blr så fruktansvärt förbannad och jag är så trött med huvudvärk och hela köret.. Ovanpå det hamnade jag i världens fight med min mor och hon börja böla trots att hon har fel i det hon säger :S..

Vill bara gå och lägga mig och sova till imorron och hoppas på att imorron blir en bättre dag.. Dessutom kan vi inte duscha eller använda dasset, lyckat jag som skulle behöva tvätta håret idag och gå och pissa :P heheh.. Jaa så va det med det...

Nu går jag och kväver mina tårar..
Ha det!!

You´re turning my head inside out..

It feels like you don´t know what you want anymore,
and that makes me questioning what I want.
Even though I was pretty sure of it from the beginning..



1 Maj 2012..

Hallåå..
Hoppas alla hade en härlig Valborg?!

Min kväll började med grillning med familj och vänner, sen skulle vi dra och se nått bål men det sket sig i sista minuten så vi drog istället och hyrde film och drog hem till syrran och hennes snubbe :) Myyys.. Vädret var ju helt underbart igår så det var toppen!!

Idag blir det familjemiddag, nice och sen går vi på med jobbsom vanligt igen.. Stänger imorron på jobb så ska njuta som f*sen idag :D hehe..

Kraaam

Hannah

You have to swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life!

RSS 2.0