Tears don´t mean your losing, cause everybody´s bruising!

Hallåå!
Hoppas allt är bra?!

Varit en fartfylld lördag med familjen, vi åkte och käkade på restaurang för min äldsta syster fyllde år för ett tag sen så hon och hennes familj kom ner till hålan med mosters lilla goding Oskar :).. Efter middagen drog vi hem till Martina och Mark och fikade och snackade vilket var riktigt trevligt.. Där blev vi till typ 19 eller nått, sen hem för Petra och jag ska dra iväg till Malmö och dansa natten lång eller jaah så länge vi pallar.. Var ett bra tag sen vi var ute och dte känns som jag typ glömt bort totalt hur det var :P komiskt..

Imorron blir det Malmö med tjejerna, shopping och fika/lunch och en massa snack.. Kan verkligen behövas, fick världens breakdown i fredags på jobb och känns fortfarande inte som jag hämtat mig från det.. Brukar har psyket i schack och brukarn fixa dem flesta konflikter och grejer bra meen nått brast och jag känner mig som en ihop skrynklad pappersbit som blivit trampad på tusen gånger och det är så extremt jobbigt för jag får inte känslan att försvinna.. Meeen nä nu ska jag tagga utgång så får jag hämta mig imorron!! :)

Hoppas ni får en kanonbra lördagkväll!!
Kraaaaam

This I swear..

I may not say it quite as much as I should
But when I say I love you darlin' that means for good


Goa ungar!!

Vilken dag det har varit idag, har varit ute hela dagen med barnen på jobb vilket är extremt skönt.. Där va nån yngre kille på praktik på jobb, jag gick fram och hälsade på honom men han pratade såå fort så jag uppfatta inte hans namn och mes som jag är frågade jag inte en andra gång.. Pågrund av detta kunde jag inte heller gå fram och snacka med honom för att få honom att känna sig mer bekväm för jag visste ju inte hur jag skulle tilltala honom (i-landsproblem) hehe... Iaf så kom en 5 årig pojke fram till mig och han stod och pratade med mig, så jag bad honom att gå dit och fråga vad killen hette, mest för att barn ställer frågorna tills dem uppfattat vad som sagts oavsett.

Ja han satte fart mot den här killen och jag såg hur dem stod och pratade med varandra, en bit ifrån stod jag och låtsades som att jag inte hade med det att göra och bara en stund senare kommer pojken springande tillbaka mot mig.. Men han hade inte ens hunnit halvvägs innan han ropar..
Pojken: Haaaaannnaaaah!! Han hette ****** och han var 2* år gammal och han ska vara här ganska många veckor... :D
Jag står i chock och tycker det är så extremt pinsamt för alla dem frågorna hade jag inte ens bett honom ställa också kollar jag mot den här killen som står och skrattar åt mig :P... Ungar är bra roliga ibland!!

Hej svej!!

I have to learn to take one step at a time..

Tja, allt bra?

Här är det toppen... tror jag iaf.. Solen skiner utanför fönstret (lite kallt dock) så kan väl egentligen inte vara något annat.. Känner mig en aning trött idag, kan bero på att det blev en heldag igår.. Åkte till jobb 8 och var hemma 19.45 igår, hängde med mamma och syrran för att byta däck vilket iof gick fort, sen drog vi vidare till Malmö och hängde där :)..

I have no clue what to write, jag börjar inte förräns halv 10 idag och av någon anledning vaknade jag klockan 6 av världens hemskaste dröm om att jag styckade massa djur, ååh det va så sjuuukt och jag vaknade flera gånger och försökte börja tänka på nått annat men kom tillbaka till det ändå :S.. Såå jaah, nu sitter jag här och glor typ och väntar på att tiden ska springa iväg eller nått..

Ni får ha en kanonbra dag!!
Kraaam

There´s no need to rush!

Gomorron, sovit gott??

Jag har inte sovit något vidare, mådde dåligt halva natten och när jag väll somnade drömde jag en mardröm, vaknade av att jag hörde mig själv säga "Jag vill inte släppa taget om dig" hehe.. Rätt underligt hur drömmarna alltid tar slut PRECIS innan det ska hända nått oavsett om det är bra eller dåligt så tar dem alltid slut just då.. Kanske tur i vissa fall, jag hann inte släppa taget just i denna drömmen så det var jue tur :P...

Igår fick vi besök av vår morbror och hans familj, vi körde grillning för första gången iår, det var verkligen väder till det så det var perfekt! Satt ute i trädgården ett bra tag och solen sken och det var inte så farligt kallt, Felicia min yngsta kusin på 6 år skulle testa på att åka inlines och var grym :P.. Igår för första gången kände jag hur våren var här, man blir glad bara av ljuset, fåglarnas kvitter eller när man ser minsta vår tecken som fjärilar, nyckelpigor eller t.om när jag ser att myggorna börjat komma (Som jag hatar och dessutom är allergisk mot) så blir leendet lite bredare än vanligt :)..

Idag ska vi iväg till Brita (pappas moster) och fika, ska även till farmors grav och sätta blommor ♥..
Ikväll skulle Morbror med familj komma igen och vi tänkte fixa och dona lite, käka ihop, trevligt :)..
Men nu måste jag göra mig klar!
Ha en riktigt bra dag!!

I miss you all the time...

Idag har varit en riktigt bra dag, en av dem bästa på länge faktiskt.. Har varit på strålande humör hela dagen, vilket säkert har gjort sitt :).. Började med en kort dag på jobb som gick väldigt bra, ibland så är det enormt stressigt och jobbigt att jobba på förskola då barn har sina egna viljor och dem vill hela tiden tvärtemot vad vi vill :p hehe..
Pappa hämta upp mig efter jobb och vi körde iväg till syrrans skola där vi skulle prata med hennes lärare om en massa grejer, tänker inte dra situationen här men det har legat och tyngt en del då jag verkligen vill att min syster ska ha det bästa, meen läraren gav mig nytt hopp om det hela och jag hoppas verkligen att detta kan bli så bra som möjligt :).. Sen drog vi iväg och handlade och pappa brukar alltid tippa hästar, vilket jag är extremt emot för jag tror inte på det skitet.. Fast han börja snacka om det en massa så till sist tog jag en lapp och tippade själv, så jag hoppas verkligen jag vinner stor kovan så får han se hur man verkligen ska tippa ;)..
Han kom för en stund sedan och sa att "oavsett vem som vinner så kan vi väll dela?".. Pff vi får väll helt enkelt se med det där :D..

Nu ska jag glo på Big Bang, ha en bra kväll!!
Kraaaaaam

<3

Min äldsta syster Linda fyller år idag :)
Så stort GRATTIS på födelsedagen!!!

Gonna live my life, I know that we gonna be alright...

Gokväll, läget??
Här är det ganska så bra faktiskt, sitter i köket och snackar med mina systrar.. Jag sitter och retar mig på karlar (inga nyheter där), just nu på nån tönt på facebook som är jävligt dryyyyg.. Fick höra av någon att man skulle smälla till såna DIREKT :D hehe.. Innan ikväll frågade min pappa om jag kunde fixa hans hår, han ville ha det som "ungdomarna" har det nu förtiden, tänk er Danny Saucedo style liksom..
Japp, så det fixade vi meen han har ju inte speciellt långt hår än så det blev ju inte som honom, men han såg nöjd ut när vi var klarar iaf.. Jag gjorde en deal med honom, om jag skulle hjälpa honom med istt hår skulle jag få raka bort hans brösthår Ha Ha Ha, nu har han inget kvar..

Nää nu ska jag fortsätta snacka en massa skit..
Hej svej!

Someday soooon...

Aj som faaaaaan...
Har varit hemma idag, inget jobb för min del.. Tänkte vara snäll och städa hela nedanvåningen, vilket har gått ganska snabbt och smidigt och jag blev precis klar och skulle gå pp och lägga mina kläder på mitt rum.. Påväg ner från trappan så halkar jag på syrrans kalender och glider ner från alla resterande trappstegen, smäller i min rygg, hamnar konstigt på mitt ben och "fastnar" med armen.. Jag är så extremt klantig och trillar på tok för ofta, suuuck, gör så jädra ont! :( hehe..

Just nu längtar jag som in i till den 31:e Mars, då ska vi ut och äta för att fira min äldsta syster som fyller år och på kvällen tänker jag dra ut och jag bryr mig faktiskt inte om vem som hänger med denne gången för jag SKA ut, var så sjukt längesen nu :)...

Nä nu ska jag plocka in disken sen är jag nått sånär klar här hemma..
Ha en fortsatt bra dag!!
Kraaam


Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp..

You didn´t have to stoop so low...

Hej Hej, Allt bra??
Här är det awesome, sitter i köket och snackar skit med mina systrar, vi snackar om vår resa till Tunisien i sommar.. Jag undrar verkligen hur det ska funka med oss där nere, ena systerns karl bor där nere och jag kan tänka mig att han lär tröttna efter ett tag på oss :p hehe..

Idag var vi i skogen och promenerade, vi stannade på olika ställen och tog massa bilder också och folk stod och glodde när vi klättrade upp i träden :P Meen kul hade vi..
Ikväll blir det film för min del, såg att där var nån bra på tv plus en väldigt bra serie som börjar idag "Missing".. Jag har ledigt imorron om nu inte telefonen ringer kvart i 6 imorronbitti och dem behöver hjälp, vi får väll se helt enkelt!

Ha en bra kväll!!
Kraaam

I´m hoping for a better life...

Stuck in a daydream..

Helluu...
Var iväg hos min pappas moster (Brita) idag, hon blir 85 år iår och kör inte längre bil så vi hängde med henne och storhandlade.. Vilket faktiskt kan vara ganska roligt, mest för att hon är så himla rolig :).. Efter det körde vi hem till henne och fikade, där satt vi i 4 timmar och bara snackade och skrattade.. När vi var små sov vi ofta över hos henne, bodde hos henne i veckor i taget, ibland 2 av oss barn ibland 4-5 av oss :) Hon är som en äldre vän, extra mamma osv, den här kvinnan är världens underbaraste! ♥

Vi bestämde även att vi detta året SKA åka iväg till Köpenhamn, egentligen skulle vi iväg förra året men Brita gick och bröt benet så det blev tyvärr inte av. Meen nu ska det f*n bli av och jag ser verkligen framemot det, var typ år och dar sen jag var där över *läääängtar*...

I don´t wanna be left in this world alone...

Hoppas allt är bra?!
Här är det kanon, dagen idag har varit toppen.. Började kl.8 idag till 17.30 så blev en lång dag, men det gick förvånansvärt bra och snabbt.. Vi var ute mestadels av tiden och solen sken som tusan, det har väll varit kring 10-12 grader idag kan jag tänka mig för stundvis var det varmt så man ville ta av sig vinterjackan :P Den bör jag förmodligen byta ut mot vårjackan snart ändå, det ser jag framemot..'

När jag kom hem tog jag en promenad, häääärligt och sen träning på det.. Så resten av kvällen nu blir luugn och det är så skönt att veta att jag bara har två korta dagar kvar innan det vankas helg!! :D

Ha en fortsatt bra kväll!!
Kraam

....

Shit happens, but life goes on..

Karlar, jag har aldrig förstått mig på dem och lär förmodligen inte fatta galoppen förräns jag hamnar i graven... Först är det på ett vis och två sekunder senare är det något helt annat. They´re fucked up med andra ord! :@ Gaah frustration.. Det är svart eller vitt och där är ingen gråzon, inget mellanting.. Antingen så är det eller så är det inte vilket retar mig något så fruktansvärt, för oavsett så slutar det med att dem blir irriterade eller förbannade.. Fast å andra sidan suger jag på allt som har med allt s*it och göra, jaah nu snackar jag i massa gåtor för jag är pissed off!! :D

Eftersom där alltid är någon som lär ta åt sig äran här så är det väl bäst och klämma in att, jag är väl medveten om att vi tjejer inte är mycket bättre.. Räcker med att gå till mig själv som är extremt velig, meen mitt största problem är att jag är en mes och därför är jag som jag är :P hehe..  Näää nu ska jag fortsätta leka med kusin som är på besök, kanske kan komma på andra tankar..

Ha det!

Promenix...

Hoppas ni har det bra i solen?! Bestämde mig för att promenera en sväng och tillsist hamnade jag hemma hos syrran och hennes karl :).. Blir väl här en liten stund tills pappa kommer och hämtar mig, sen ska jag hem och passa lillkusinen :) Nää nu får jag va lite social, ha en fortsatt bra dag! :) Kraaam

Everybody crash and burn sometime...

Gomorron..
 
Har lite bråttom för jag valde att sova lite längre än vad jag brukar, börjar halv åtta och sitter nu och käkar frukost.. Det är så grått och trist väder ute just nu så det känns jäkligt depp att gå iväg till jobb, men vad ska man göra.. Idag blir kort dag på jobb vilket är ganska skönt när man känner sig slut innan man ens gått iväg ::)

Nä nu måste jag bege mig..
Ha en riktigt bra dag!!
Kraaam

Ónce again i´m thinking about taking the easy way out....

What is meant to be,
Will always find it´s way!

Let´s get on the flooor!!

I don´t even give a shit...

Tjingeling!!

Idag är jag på topp humör, började med att jag blev uppringd från jobb och fick börja vid kl. 8 och solen sken som aldrig förr när jag cyklade till jobb och det var faktiskt inte alls så kallt.. Väl på jobb gick det smidigt med, hade massa skoj med barnen och gick därifrån med ett leende på läpparna :) Underbart, för ofta känner jag mig ganska slut i huvudet...

Har även hunnit med Zumba, körde nya skivan idag vilket var ännu roligare än dem andra :).. Sen va jag på en lååång promenad med Frida, vi skulle gå iväg och handla och rundan dit brukar ta 15-20 minuter... Men Hannah den smarte tyckte vi skulle ta en "genväg" som visade sig vara en rejääääl omvåg, vi hamna mitt ute på åkern och civilisationen.. Enda vägen ut var att gå tillbaka och det var ju pain tyckte Frida, jag älskade det däremot, lite äventyr en solig måndag kan väll aldrig va fel! ♥

Hoppas ni haft en lika bra dag!
Kraaaam


Ett mirakel....

Gomorron, allt bra??

Här är det bara bra, sov riktigt gott och vaknade upp av att solen lös så starkt och härligt in i rummet, myyys!!
Idag ska jag och mina två systrar och karlen till en av dem iväg och fynda en massa grejs, jag vet inte vad det är vi ska iväg på dem tyckte dem kunde släpa med oss allihopa så vi får väll se vad det blir :)..

Annars idag blir det ganska chill, hade tänkt städa lite vilket behövs..
Vad ska ni hitta på idag??
Kraaam

Melodifestivalen...

Då vart det avgjort.. Tror aldrig jag tidigare sett alla delfinaler under Melodifestivalen förräns denna gången och jag måste säga att jag blev  överraskad över hur många bra låtar där varit med.. I Finalen gillade jag 7 av 10 låtar vilket är jäkligt många.. Så här nedanför får ni mina favoriter i ordning..

Grattis till Loreen, hoppas nu vi kommer högt upp i tävlingen i Baku :D







Besök i Köpingebro...

Åkte som sagt till min äldsta syster Linda i Köpingebro i förmiddags, skulle egentligen åkt förra helgen me då var hennes man Olof sjuk.. Lilla Oskar som inte är så lite längre har verkligen växt på massa olika sätt, ganska lätt och jämföra eftersom man jobbar med barn dagligen.. Hur duktig han är på att äta, och att han tar för sig väldigt mycket och är inte det minsta rädd för att komma fram till vem som :), väldigt skoj.. *Stolt moster*...

För ett tag sen fick vi dessutom reda på att dem väntar ännu ett barn och det ska bli sjuuukt kul, det hade varit väldigt skoj om dem hade fått en flicka nu så har dem en av varje.. Meen vi är glada allihop oavsett *Happy Face*..

Vad händer för er idag??
Kraaaam

Barns härliga kommentarer..

Kusin sov tydligen över inatt, imorse när jag kom upp låg hon vaken i Petras rum och direkt satte hon igång med sina lekar.. Hon tyckte hon kunde hoppa i min säng också skulle vi leka "mamma,pappa,barn" med hennes nallebjörnar :P hehe.. Vi lekte en stund men sedan sa jag att jag var tvungen till att fixa mig eftersom vi skulle iväg och hälsa på min äldsta syster med man och barn :)..
Då tyckte Felicia att hon kunde dammsuga medans jag fixa håret och jag måste säga att hon är mycket grundligare än mig.. Jag dammsugar bara golvet (det som är synligt) :P hehe.. Hon skulle lyfta på sängen, under soffan, bakom hyllor och grejer och samtidigt snackade hon med mig och gav mig en massa blickar..
Medans hon gick och städade så lyssnade vi på Eric Saade och sjöng med :P hehe...

Felicia: Men Hannah, du har en strumpa under soffan! :/
Jag: Ojdå :O..
Felicia: Men oj va dammig din tv är, vill du verkligen ha det så här? (Ger mig en arg blick)
Jag: Neej :/.. Tack så mycket, du är en pärla!
Felicia: Är det inte tur jag sov över och kunde hjälpa dig va?! Annars hade här inte vatt så fint :)..
Jag: Nä det är sant :)
Sen gick hon och log för sig själv :) hehe så go är hon..


                            

Moments ago..

If I say the truth, I´m afraid I will lose your trust!

It´s torture liking you
You´re turning me up side down, but I kind of loving it
But it feels like i´m in a hurricane and I´ve lost control..


I was lost in a lonely place..

I don´t care who you are
Cause you taught me how to break a heart..


 

Imorron är jag ledig så Petra gjorde upp planer med Brita som jag ska hänga med på, så vi ska hämta henne imorron och köra till Malmö en sväng och sen tillbaka till Staffanstorp där hon bjuder på middag :) Alltid trevligt och träffa Brita, hon har alltid varit som en extra mamma för oss..
Petra vill även att vi ska ta en sväng in till vår vän D som vi träffa förra helgen, men jag vet i tusan om jag har lust med det så vi får väll se hur vi gör..

Sitter just nu och väntar på att "Revenge" ska börja och under tiden sitter jag och lyssnar på när Petra skype:ar med vår vän Jenny som är med sin karl i Tunisien.. Hon återvänder till kyliga Sverige på lördag och hon är extremt saknad, känns som vi behöver nån som rör om här hemma i denna tradiga gryta :P..

Vad hittar ni på me denna afton?
Kraaam


Kony 2012!!!

KONY 2012 is a film and campaign by Invisible Children that aims to make Joseph Kony famous, not to celebrate him, but to raise support for his arrest and set a precedent for international justice.

Denna filmen gav mig gåshus, se den..

Lost and found...

Godagens!!
Vaknade imorse av att mina föräldrar säger att våran katt (Pyret) är borta, dem hade letat igenom hela huset utan att hitta henne.. Hon går alltid runt och jamar och kommer springande mot köket så fort man går dit.. Den lilla stackaren hade rymt igår förmiddag och varit borta hela dagen och natten.. Frida min lillasyster bröt ut i tårar när hon insåg att hon var borta och sa att hon vägrade gå till skolan om vi inte hade hittat henne.. Så Frida gav sig ut och letat och hittade katten bakom huset under en skottkärra :)..

Meen tack och lov så är vår lilla älskling tillbaka igen, skööönt.. Men hon lär nog aldrig stega ut igen efter att varit ute i kyla och snö hela natten! :)

Feels like i´m drowning...

Hallå, läget?
Här är det bara bra, känns bättre i foten idag med.. Var hos doktorn och det var en rejäl stukning och nått ovanpå foten som lagt sig knas och orsakade smärta men det skulle gå över inom 1-2 veckor sa hon :)..

Var en sväng hos Martina och Mark efteråt och spelade lite spel, ganska soft trots att vi typ bråkaa stup i kvarten för det inte blév som vi ville :P.. Nu har jag dock landat hemma så det blir lugnt resten av kvällen, ska skriva lite tänkte jag, duscha och sen blir det väl typ tv.. Känns som jag borde ta och snacka med en viss person med meen chicken som jag är så sitter jag och velar.. Vi får väll se hur det blir helt enkelt..

Vad händer resten av kvällen??
Kraaam

<3

Just remember
You´re the one thing I can´t get enough of
So I´ll tell you something
This could be love!!

....

Mobilblogg...

Gomorron, sovit gott? Själv har jag knappt fått nån sömn pågrund av min fot, sån jäkla plåga.. Skulle gå upp imorse och kollar ner på min fot och den är helt svullen och blåå :(.. Så idag tänker jag inte göra ett skit för just nu gör vad som helst såååå jävla ont! Ni får ha en bra dag iaf! Kraam

I know your pain is the same and I forgive you..

Aj som f****n, vilade en stund och nu gör det ännu mer ont i min fot och jag vill bara skrika och böla :P hehe.. Folket här hemma tycker jag är pain och överdriver, vilket jag kanske gör iblaaand, men dte gör ändå så satans ont.. Jag kan inte ens gå ordentligt så jag undrar hur det ska gå imorron på jobb..

Sitter i köket och snackar med syrran och min mamma om händelse som händer på jobb, vi jobbar alla på samma ställe och våra historier är blandade med skratt om hur kul det är vissa dagar men ibland tvärtom.. Min dag idag var väldigt kul, finns en pojke som är så jäkla go som alltid hänger runt mig och när det vissa dagar inte går så värst bra är det barn som honom som gör ens dagar :)..

Nä nu är det slut för idag, nu blire tv och sen sängen..
Sov gott!!

                             

I wonder what´s on your mind...

Måndag och ny vecka igen, allt bra??

Här är det ganska bra faktiskt förutom att detta smartasset har gått och skadat foten.. Jag är känd för att trilla i backar, trappor eller bara alltmänt slå mig och idag var inget undantag.. Skulle hoppa av cykeln när jag kom till jobb och trampar på en stoor sten och sen dess kan jag inte gå på foten, har nått så fruktansvärt ont.. Spelade fotboll i 9 år och fick utstå en del smärta meeen tror ändå inte jag haft såhär ont nån gång, Petra (sjuksyster9 kom och lindad foten, enligt henne som en åtta hehe.. Såå jag hopppas det kan hjälpa lite, för det gör lika ont när jag sitter stilla med den som när jag går.. :( Tycker synd om mig själv :P hehe..

Förutom det så har dagen idag varit bra, solen skiner som bara den och jag känner mig hyffsat glad och ännu gladar blir jag när jag hör Danny Saucedos låt i inlägget under :)..
Nu ska jag ta och sätta mig i soffläge och hoppas på att min fot kurerar sig fortaare än fortast!
Kraaam
                                        

You are amazing!!

I will fight ´til the end..

Jag har knappt varit ute nått under dagen eller ja, när jag varit i affären och handlat till middagen var jag ute en kort stund.. Det bästa är ju att vi sluppit regnet idag, än iaf.. T.om att solen kikat fram emellanåt och jag hoppas innerligt att det håller i sig, hade varit skönt med uppehåll under veckan när man är på jobb.. Vi är ute väldigt mycket med barnen så då är vädret A-O, jag går emot vad alla andra säger att det är "kläder efter väder".. Har alltid ogillat det uttrycket, för vem fasen vill gå med regnkläder och overall och sånt skit, hellre har man väll värme så man kan gå i "vanliga" kläder :D... 

                                   Nää men nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det tv..
                                                       Ha en bra kväll allesammans!
                                                                      Kraaaam 

                            

What I wouldn´t give to hear your voice again..

Sitter och lyssnar på en massa fina låtar och mina tankar flyr iväg åt massa olika håll, just nu är jag kluven över hur jag ska ta mig vidare med en viss sak men dem säger att allt löser sig tillslut så jag får väll hålla tummarna för det..
Det värsta är att mina tankar är väldigt lost, min hjärna säger något medans mitt hjärta säger direkta motsatsen och jag vet vad jag vill göra men samtidigt vet jag ändå inte om det är rätt val.. För jag vill inte basera mina val på rädsla eller pågrund av att något borde vara på ett visst sätt, för om det inte känns och är helt rätt så har jag alltid sagt att jag bör låta det vara och vänta på det som verkligen känns rätt.. Men samtidigt så kommer inte allt i livet till dig helt glasklart ibland är det ganska luddigt och det är det som gör det så jäkla svårt och veta om det är äkta..


Jag saknar hur du fick mig att känna, som om jag vore fri. Hur du fick mig att må, hur du genom att le fick mig att tappa andan och darra på rösten. Hur mitt hjärta slog nåra extra slag när du rörde vid mig och förutom det fick du mig att bli den människa jag sökte efter under så lång tid..
Meen det enda jag inte saknar... det är DIG!


You won´t be the end of me..

Cause if you were the one, you wouldn´t hurt me so bad..
You gave me the world,
Gave me the world to take it all away..
All you left me was yesterday and this space in my heart
Now it´s slowly tearin me apart


How you got me blind is a mystery...

Gomorron!

Vaknade för en stund sen trodde klockan var mycket mer än halv 10, har vaknat flera ggr under morgonen men tänkt att jag borde sova lite till eftersom det är sista helgdagen sen är det ny vecka och jag börjar tidigt alla dagarna..
När jag vaknade dem första gångerna så sken solen in i mitt rum och det var så härligt meen nu när jag skulle gå upp var det grått och tråkigt ute.. Sålänge vi slipper snö och minusgrader känns det som att det inte gör sådär extremt mycket om det blir lite regn..

Har inte riktigt bestämt mig för vad som händer denna söndagen, jag är rätt trött så känner inte för att göra nått speciellt egentligen, fast vi får väll se vad det blir..
Vad händer hos er?

Kraaam

                            

I´m sorry i´ve kept you in the dark..

Hur är läget?

Här är det mycket bättre än dagarna innan och idag har det varit såååå underbart väder.. Vi skulle egentligen åkt iväg till min syster och hennes man och träffa deras lille son Oskar ♥.. Meen tidigt imorse ringde dem och sa att dem åkt på vinterkräksjukan, så istället bestämde vi oss för att åka till Staffanstorp och fika hos min pappas moster Brita :)..

Ena syrran och jag stannade dock inte så länge för vi gick över till en killkompis som äger en pizzeria över gatan, sommaren 2011 umgicks vi med dem killarna i staffanstorp väldigt mycket och hängde, det blev mer och mer när jag hade "ihop" det med hans kusin.. Meen när det tog slut så träffades vi inte på ett bra tag, men vi har ändå försökt hålla kontakten med D han vi träffade idag och förhoppningsvis får vi tillbaka kontakten ännu mer nu när det börjar gå mot bättre tider :)..

Som jag sa innan så har vädret idag varit toppen och det känns mer och mer som att våren är på intåg, det enda jag väntar på är lite värme meen sålänge får solen duga :)



I will never make it by without you..

It´s amazing what you can do when you try..

mår aningen bättre nu, meen fortfarande känner jag av illamåendet och känner mig seg..
Har glott på tv hela kvällen, min favorit serie just nu "Revenge" :).. Men nu blir det sängen för min del, imorron väntar ännu en dag sen heelg!

Sov gooott!!

Paaaain..

Ååh har vridit och vänt mig i plågor hela dagen, gick till jobb och mådde piss men försökte ändå hålla ut eftersom jag hade kort dag.. Hela dagen har det kännts som att jag skulle kunna spy när som, 12 drog jag hem och sen dess har jag sovit.. Känns som något vänt ut och in  på min mage, det gör så fruktansvärt ont och jag är så sjukt trött.. Såå det blir en jäkligt lugn kväll för min del och imorron blir det sjukdag!..

Näe nu måste jag försöka käka nått så jag kanske kan bli något piggare..
Hoppas ni mår bättre!
Kraaam

Hannah

You have to swim out of your comfort zone to catch the wave that´s gonna change your life!

RSS 2.0